Hirdetés

Digitális képkeret monitorként



|

Másodlagos megjelenítőként is használható az ASUS újdonsága.

Hirdetés

 

Az egyelőre nem túl barátságos áron kapható digitális képkeretek piacán egyre több eszközt mutatnak be, azonban forradalmi újítással egyik modell sem bír.

 

Az ASUS újdonsága ellenben némi extra tudással szolgál tulajdonosa számára. Az UFOTO UF735 7 inches, 800 x 480-as felbontásra képes kijelzővel rendelkezik.

 

ufoto-uf735.jpg

 

Az USB 2.0-ás csatlakozó mellett audioaljzattal, 128 MB beépített memóriával, integrált hangszórókkal, és univerzális kártyaolvasóval is ellátták a JPEG, BMP, GIF és MP3 formátumokat támogató eszközt.

 

Az ezüst, kék és rózsaszín színekben kapható fotókeret rendelkezik egy úgynevezett sub-display funkcióval is, így egy PC-hez csatlakoztatva másodlagos monitorként is használható.

 

Sajnos az ASUS új képkeretének megjelenéséről és áráról egyelőre nem érhető el információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.