Hirdetés

Digitális mérleg az egérben



|

Az optikai egér markolata alá rejtették a hasznos(?) kiegészítőt.

Hirdetés

 

optical-mouse-scale.jpg
Az American Weigh Scales bemutatta legújabb optikai egerét, amely USB porton keresztül működik. Érdekessége abban rejlik, hogy a markolata eltávolítható, alatta pedig egy digitális mérleget találunk (a markolat akár tálcának is használható).

 

Az egytized gramm pontossággal mérő mérleg maximum 500 grammig terhelhető, így valóban csak apró tárgyak mérésére jó - az, hogy mihez, és miért is jó ez a kombináció, már más kérdés.

 

Az egér mindenesetre újratölthető akkumulátort kapott, de USB-kábellel is működőképes. A gyártó tíz év garanciát vállal az 50 dolláros (10 300 forint) egérre, amelynek weblapja itt található

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.