Hirdetés

Digitálisból valóságos napló



|

Online bejegyzésekből papírkönyv, egyszerűen.Tökéletes ajándék bloggereknek!

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én minimum húsz aktív bloggert ismerek személyesen, plusz azokat, akik időközben abbahagyták az internetes naplóírást, meg azt az egy-kettőt, akivel még nem is találkoztam (magyaroknál, idehaza maradva). Nomármost, aki még írja, annak az eddigiek, mintegy archívumként, aki meg már befejezte, annak az "összes művei" szépen összegyűjthetőek, és milyen stílusos ajándék lenne már így meglepni egy grafománt?


Nem is lenne nehéz, nem kell titokban exportáláshoz jelszót vadásznod, trükköznöd, hogy meg ne tudja, vagy nem kell a bejegyzéseket kimásolgatni, fordított sorrendben ráadásul, képeket lementegetni és beillesztgetni - a megőrzési folyamat legfárasztóbbjaitól szabadít meg a Blog2Print oldal. Gasztroblogok receptjei, bébiblogok tüncögései, macskásnaplók fergetegességei egyszerűen kinyerhetők, és ízléses külsővel fizikai formát öltve kaphatóak. Választhatsz borítót - nem csak képet, hanem hogy kemény- vagy puhakötés legyen -, képeket, kommenteket, és hogy a bejegyzésekből melyik és milyen sorrendben jelenjék is meg. Puha borítóval tizenöt dollár egy húszoldalas késztermék, keménykötésben huszonöt; a további oldalak harmincöt centbe kerülnek darabonként. A szállítás pedig ingyenes, bárhol is lakj.



Három napló-szolgáltatót támogat eddig az oldal, a Bloggert, a Wordpresst, és a TypePadet. Társszolgáltatásuk pedig, az Everything2Print, Facebook- és Twitter-bejegyzéseket, vagy akár Picasa fotóalbumokat is learchivál, word és .pdf formátumú doksikat is belevesz, és szépen könyvformába önt számodra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.