Hirdetés

Divatos, fénypompás Enermax ventilátorok



|

18 LED és hét féle effektus díszíti az Enermax új, 12 és 14 centis Apollish Vegas ventilátorait.

Hirdetés

 

 

Az Enermax továbbfejlesztette az Apollish családot, és bemutatta az Apollish Vegas-t. Ezek a ventilátorok már igazán stílusosak, bárki találhat bennük olyat, amivel megfelelően feltűnővé varázsolhatja PC-jét. 18 LED dísztíti őket.

 

Valójában a 18 dióda a kereten helyezkedik el, és onnan világítja meg a lapátokat. Hét különböző effektus közül választhatunk, az egyszerű világítás mellett dupla és tripla propelleres kivilágítást, és villogást is kérhetünk az apró LED-ektől.

 

Az Enermax szerint a 120 és 140 milliméteres méretben elérhető ventilátorok LED-jei négyszer erősebben világítanak a hagyományosnál. Kékben és pirosban mindkét méret elérhető, azonban zöld és szürke csak 12 centis változatban kapható. A lapátok levehetőek, a tisztítás érdekében.

 

A kisebbik változat 800 és 2000 közötti percenkénti fordulaton dolgozik, míg a nagyobbik 700 és 1500 RPM között. Az antivibrációs keret mellett a Twister Bearing technológia gondoskodik az Enermax hűtők csendességéről. Az Apollish Vegas már hivatalosan is kapható Európában, nagyjából 24 eurós áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.