Hirdetés

Divatos képkeret a Sony-tól



|

A Sony legújabb digitális fotókeretét Swarovski kristályokkal díszítették.

Hirdetés

 

A Sony-tól már több digitális képkeretet láttunk. A most bemutatott modell nem furcsa képarányával veteti magát észre, hanem feltűnő díszítésével, amit nem elegánsnak, hanem inkább divatosnak, trendinek neveznénk.

 

A Swarovski kristályokkal díszített fekete fotókeret az S-Frame családba tartozik, 7 hüvelykes LCD-kijelzője WVGA (800 x 480) felbontású képek 16:10-es formátumban való megjelenítését teszi lehetővé. A DPF-D72N/BQ egy gigabájt beépített memóriát kapott, és magától átméretezi a rajta lévő képeket.

 

A készülék támogatja a Memory Stick PRO / PRO Duo, az MMC, az SD, a CF, az SDHC és az xD memóriakártyákat, falra szerelhető, USB-n keresztül kommunikál, és még gyorsulásmérővel is rendelkezik. A JPEG és RAW fájlokat kezelni képes fotókeret októberben lesz megvásárolható, 150 dolláros áron (28 500 forint).

 

sonyframe-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.