Hirdetés

Divatos mini-PC az eMachines-tól



|

Az eMachines legújabb mini számítógépe szokatlan, divatos formával próbál hódítani.

Hirdetés

Az eMachines bemutatta legújabb, házimozi-PC-nek is alkalmas mini számítógépét, amely meglepően szokatlanul és divatosan néz ki. Az érdekes dizájnnal megáldott gépet Mini-e ER1402 SFF kódnévre keresztelték, és körülbelül akkora és olyan nehéz, mint egy kisebb könyv.

 

A 1402-es 7,1 hüvelykes átmérővel rendelkezik, és mindössze 4 kilogramm nehéz. Beépített 802.11 b/g/n-es Wi-Fi-modullal rendelkezik, továbbá került rá HDMI és SPDIF csatlakozó is. A géphez 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszer jár.

 

Az apró gépben egy AMD Athlon II NEO processzor dolgozik, egy GeForce 9200-as videókártya és 2 GB RAM társaságában. Az eMachines szerint a gép nem csak HTPC-feladatokra alkalmas, de más alapvető PC-s tevékenységekre is megfelel. A 160 gigabájtos merevlemezzel szerelt gép ára 300 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.