Hirdetés

Divatos okosórával újított a HP



|

Ezúttal Isaac Mizrahi dizájnerrel alkotott egy elegáns okosórát a HP.

Hirdetés

Egyes körökben az okosórák a mai napig nem számítanak felkapott dolognak, és pont azért, ahogyan kinéznek. A legtöbb gyártó mindent házon belül old meg, a HP más utat követ. 

Hirdetés

A HP inkább neves dizájnereket vagy gyártókat kér fel arra, hogy közösen alkossanak nagyon stílusos órákat, okosfunkciókkal. 

A legújabb elkészítésében Isaac Mizrahi dizájner segített: az Isaac Mizrahi Smartwatch arany és ezüst színben, 250 dollárért vihető, a szíjak 40 dollárból cserélhetőek. 

Ez az eszköz ugyan nem tud appokat futtatni, de Bluetooth-on keresztül bármilyen okostelefonhoz kapcsolódik, amin legalább iOS 8 vagy Android 4.4 fut. 

Ezután képes megjeleníteni az értesítéseket. Hogyan? Nem lehet észrevenni, de egy átlátszó OLED kijelzőt kapott a normál, analóg számlap fölé. Amikor nincs értesítés, normál karórának tűnik. 

Amikor jön valami, akkor láthatóak a bejövő hívások, az üzenetek és a naptárbejegyzések. 

Az okosfunkciók 5 napig képesek működni egy feltöltéssel, de ha lemerült az óra, normál karóraként akkor is tovább használható. 

Rozsdamentes acél háza van, ellenáll az esőnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.