Hirdetés

Divatos perifériák az Arctic-tól



|

A korábban Arctic Cooling néven ismert gyártó elegáns billentyűzettel és egérrel jelentkezik.

Hirdetés

Az Arctic Cooling neve idén hivatalosan is Arctic-ra változott, a gyártó pedig most elegáns külsejű perifériákkal jelentkezik a piacon. A K381-es billentyűzet az Apple és a Sony stílusát követi, és nem a hagyományos verziókra hasonlít.

 

A széles gombokkal ellátott alacsony profilú billentyűzet meglehetősen vékony, az elején 12 milliméter magas, a hátuljánál pedig 20 milliméter. A K381-en hagyományos elrendezésű gombok találhatóak, ezek mellé került 12 extra billentyű is, valamint hangerőszabályzó. Feketében és fehérben egyaránt elérhető, adó előtti ára 17,45 euró.

 

Az Artic két új egérrel is jelentkezik, ezek az M551 és az M571. Érzékenységük 800 és 2400 dpi között állítható, és ergonómikus kialakítással rendelkeznek. Tulajdonképpen a két egér megegyezik, azonban az M571-re került egy harmadik gomb, valamint négy darab 6,5 grammos súly, amelyek állíthatóak. Nettó vételáruk 17,9 és 20,65 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.