Hirdetés

Dizájnegér a Microsofttól



|

Hatféle új mintázatú egér érkezik nemsokára a boltokba az óriáscégtől.

Hirdetés

A Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 Studio Series nevet kapott termékvonal nevéből (szinte) minden kiderül: a híres dizájnerek által tervezett egerek ugyanis vezeték nélküliek és könnyen hordozhatók. Az augusztus 25-én bemutatott egerek hatféle ruhát kaphatnak, amelyeket a sajtóanyagok szerint a dizájnerek úgy alkottak meg, hogy olyan helyek inspirálták őket, ahol az emberek általában egeret szoktak használni - így például kávézók, park, otthoni iroda stb. Ezáltal a dizájnerek szerint az egerek "illeszkedni" fognak a környezetükbe.

Jó kérdés, hogy ez mennyire valósul meg a való életben, a képek alapján ugyanis véleményem szerint bárhova illenek az eszközök, mind a hat igen dizájnos és valóban szép (én elfogadnám őket). A Micro, Botanic és Cosmic nevet kapott dizájnú egereket csak a Best Buy-nál lehet majd megvenni, a Downtown, Crania és Pirouette névre hallgató hardvereket 40 dollártól lehet majd elérni szeptemberben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.