Hirdetés

Dizájnkirály HANNspree monitorok



|

A HANNspree ezúttal monitorjainak külsejét vette célba.

Hirdetés

 

A HANNspree két új Xm-szériás monitort is bemutatott. Mindkettő esetében a figyelmet megragadó külső kialakítás volt az elsődleges szempont. A gyártónak ez sikerült is: a Boston és a New York is magáért beszél.

 

hanns_boston.jpg

 

A 19 inches megjelenítők WXGA+ felbontásra képesek, maximum 350 cd/m2 fényerővel. Válaszidejük 5 ms, a kábelek elrejthetőek. DVI és VGA bemenettel egyaránt bírnak, kontrasztarányuk 700:1. Helyet kapott még rajtuk egy beépített 2 wattos sztereó hangszóró is.

 

A Boston esetében a fa került a középpontba, míg a New York az alumíniumot helyezi előtérbe. Mindkét modell ára 250 dollár (45 000 forint) lesz.

 

hanns_newyork.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.