Hirdetés

Dizájnos és olcsó - Trust Paris laptoptáska és hozzáillő egér tesztje



|

A Trust már több hónapja forgalmaz ,,városos" laptoptáskákat, most pedig egy újabb darab látott napvilágot, amelyet mi is letesztelhettünk.

Hirdetés

A Trust nagyvárosok által inspirált laptoptáska-szériája új szereplővel gazdagodott: a francia főváros, Párizs ihlette táskához ráadásul egér is jár. A sorozat legelső tagját, a Cannest mi is teszteltük, illetve nemrégiben egy kolléganőnk segítségével bemutattuk a Rome nevű táskát is, most pedig a Paris következik a sorban, amely sötét színével és barna bőrrészeivel az előbb említett Rome-ra hasonlít. A Parist elsősorban vállon való hordozáshoz készítették; a fogantyúja elég hosszú ahhoz, hogy kényelmes legyen, de mégsem annyira hosszú, hogy ne lehetne kézben is cipelni, ha úgy tartaná kedvünk.

Nagy szerencse, hogy elég sok benne a hely, így a laptop mellé elég sok mindent lehet még pakolni; akadnak benne ceruza- és mobiltartó részek is, valamint egy cipzáros zseb, amelybe a fontosabb iratokat tehetjük. Maga a táska cipzárral záródik és vízlepergető anyagú, külső részén található rajta még egy cipzáros, nagyobb rész, ahol elférnek a nagyobb iratok; be tudtuk tenni akár még a fontosabb mappákat is. A táska külseje az, ami igazán figyelemre méltó: az egyik sarkán fekete bőrborítás védi a táskát a mindennapi igénybevétel hatásaitól, emellett pedig ha közelebbről megnézzük, a sötét anyag indamotívumokkal díszített, emiatt ajánlható a táska inkább hölgyeknek (a lenti képről nem derül ki, de a valóságban jóval kevésbé észrevehető a motívum).

Ugyanez az indamotívum köszön vissza a táskához mellékelt, USB-porton keresztül működő, vezetékes egéren is, amely első pillantásra nem tűnik fel, csak ha jobban megfigyeljük a hardvert. Az egér teljes egészében műanyagból készült, de az összeszerelésre nem lehet panaszunk; összességében véve az alapfeladatokra jó szolgálatot tehet, de ne várjunk többet tőle, nincsenek programozható gombjai, de legalább mind bal-, mind jobbkezesek használhatják.

A táska egérrel együtt 9900 forintba kerül, így a fentieket figyelembe véve jó választásnak tűnik a szett megvásárolása, hiszen a pénzünkért kapunk egy jó minőségű, dizájnos, nőies táskát (amelyen nem vitték túlzásba a ,,nőiesítő" elemek használatát), valamint egy alapfeladatokra tökéletesen használható, a táskához illő kialakítású egeret, amellyel semmi gondunk nem akadt a tesztelés ideje alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.