Hirdetés

Dögös egérrel és paddal erősít a Roccat



|

A háború sohasem változik - az eszközök azonban igen!

Hirdetés

Új, militarista egér és hozzá illő egérpad családot dob piacra a Német székhelyű Roccat. A vállalat mindig is sikerrel lavírozott a még megfizethető, de már minőségi játék kiegészítők terén.

Hirdetés

A "Kone Pure Military" család három álcával kerül a boltok polcaira: rejtő színben, tengeri hadviselés témában, és sivatagi csapás skinnel. Bár a kinézet eltérő, az egerek esetében a belső azonos marad: 5000 dpi-s optikai szenzor, amely skálázható 50-től maximumig, Easy Shift funkció (amelynek segítségével egy kapcsoló átállításával minden gombnak második funkciót adhatunk) - 1 századmásodperces reakcióidő, és 30G-s pontosság társul melléjük.

Különlegesség, hogy mindegyik Roccat egérbe bekerült egy 72 MHz-s 32 bites ARM proci, 576 KB memóriával - hogy minden, az eszköz szempontjából fontos számítást levegyenek a PC válláról. A virtuális sajtzabálók ráadásul a felhasználók által módosítható színösszeállításban képesek világítani, hála a beépített LED-eknek - méghozzá olyan erővel, hogy kis túlzással nem csak az egeret, de a környékét is bevilágítják.

Az egerek mellé dukáló egérpadok is megérnek egy misét: mérsékelten csúszás gátlóak, 400x280 mm nagyságúak, és alig két milliméteres a vastagságuk - külsejük pedig a választott egerekéhez igazodik.

A szetteket egyelőre csak külföldön lehet majd megrendelni - akár már mostantól - az egérért 69.99 dollárt, míg a hozzájáró padért 19.99 dollárt kér el a Roccat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.