Hirdetés

Dögös tábla PC a Fujitsu Siemenstől



|

A Lifebook T4210-et már Centrino Duo processzorral szerelik.

Hirdetés

A 12,1 hüvelykes kijelzővel ellátott modell kevesebb, mint két kilogramm súlyú és „hagyományos” noteszgépként is tökéletesen funkcionál. Tábla PC-ről lévén szó érintőkijelzővel kerül forgalomba. A képernyő 180 fokban forgatható és egy könnyed mozdulattal táblagéppé alakítható. A képernyő normál használat esetén is érintés érzékeny, ami rajzolásnál nagy előnyt jelent.


A gépet a jelenleg legfejlettebb mobil processzorral, Intel Core Duo-val szerelik. A készülék kicsit nehezebb, mint amit e kategóriában megszokhattunk. Ez a számtalan hardvernek köszönhető, amelyeket a mérnököknek sikerült belezsúfolniuk. A T sorozat tagjai beépített DVD íróval, teljes körű vezeték nélküli hálózati ellátottsággal (Bluetooth, Wi-Fi, infra), akár 2 GHz-es Core Duo CPU-val, ujjlenyomat-olvasóval és SmartCase kártyaolvasó szoftverrel is elérhető lesz. A TPM-modulnak hála a jelszavaink biztonságáért sem kell aggódnunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.