Hirdetés

Dögös vízhűtés a Thermaltake kínálatában



|

A Thermaltake bemutatta legújabb folyadékhűtő rendszerét.

Hirdetés

A Thermaltake PW880i vízhűtő a gyártó szerint sokkal rugalmasabb összeállítást tesz lehetővé, mint a jelenleg elérhető all-in-one rendszerek. A PW880i egy 350 köbcentis, könnyedén újratölthető réz víztartályból, egy P500 pumpából és egy 24 centiméteres, alumínium Motorsports radiátorból áll.

A Thermaltake az újdonságot kifejezetten az alaplapok hűtésére fejlesztette ki, leginkább az AMD AM2 és Intel P4 478 alaplapokhoz javasolja, de támogatja a legújabb Intel Core i7 processzorokat is.



thermaltake_pw880i.jpg


A vízhűtés semmi különleges beépítési technikát nem igényel, ugyanúgy beszerelhető egy szabványos számítógépházba, mint bármelyik más. Érdekes információ, hogy a pumpa akár 500 litert is megmozgat egyetlen óra alatt, így a hatékonysága meglehetősen lehengerlő. Emellett a ventilátor állítólag rendkívül halk, átlag 1000-2000 fordulatszámon pörög mindössze.

Plusz extraként elérhető a Thermaltake WB400 és WB200, amelyek a grafikus kártyát hivatottak hűteni. Sajnos egyelőre nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy mennyiért lesz kapható a rendkívül halk vízhűtő-rendszer.




Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.