Hirdetés

Döntse meg a rendszert!



|

Noteszgépét asztali használathoz ideális állásba döntheti a NoteBook Docking Station segítségével. A megszokottnál lényegesen egyszerűbb kiegészítő az ergonómiára koncentrál leginkább.

Hirdetés

A Docking Station nem sokmindenben hasonlít a legtöbb dokkolóállomáshoz. A ma kapható modellek többsége ugyanis a csatlakoztathatóságra koncentrál, ami a vezeték nélküli hálózatok idejében már nem annyira kritikus kérdés, mint azelőtt. A szóban forgó modell viszont az ergonómiára „gyúrt rá", emellett integrált USB hubbal oldotta meg, hogy kedvenc perifériáinkkal könnyen körbevehessük magunkat.

 

station-5.jpg
 

 

 

Kialakításánál fogva gyakorlatilag bármilyen méretű darabot képes fogadni a grafitszürke, gumírozott bevonatú műanyag állványzat. 30 fokkal dönti meg a viszonylag egyszerű szerkezet a bele helyezett noteszgépet, ami ezzel nem csak kisebb alapterületet vesz el az asztalterületből, hanem kijelzője feljebb is emelkedik, ami lényeges könnyebbség nyakunk számára. Elfedi az állványzat a gép saját billentyűzetét, ezért is tartalmaz egy hat portos USB HUB-ot. Ide könnyen csatlakoztatható - más egyebek mellett - külső billentyűzet és egér, célszerű vezeték nélküli megoldást használni.

 

station-6.jpg
 

 

 

Azok számára hasznos kiegészítő a Trust USB NB-8100p, akik szeretnék munkaasztaluknál ülve könnyedebben, ergonomikusabban használni noteszgépüket és nem szeretnének erre a célra egy extra monitort fenntartani. A szemtelenül egyszerű megoldás várhatóan júniustól lesz kapható, ára elfogadható, 15000 Ft körüli szinten mozog majd.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.