Hirdetés

Drónnal kézbesített csomagot az Amazon



|

Az Amazon Prime Air a múlt héten szállította le az első csomagot valakinek egy drónnal.

Hirdetés

Három éve már, hogy az Amazon eltervezte: drónokkal szállít majd csomagokat a vásárlóinak. A múlt héten az Amazon Prime Air leszállította az első csomagot. 

Hirdetés

Az Amazon erről csak nemrég számolt be. A csomagot december 7-én, 13 perc alatt kézbesítette egy brit ügyfélnek a drón, emberi irányítás nélkül. 

Az Amazon célja az, hogy 30 percen belül szállítson majd ki termékeket a Prime Air segítségével. Egyelőre még csak privát teszteket tartanak Nagy-Britanniában: most két ügyfél jogosult a szolgáltatásra, de a jövőben a kört bővítik. 

A drónok maximum 2,2 kilogrammos dobozokat szállítanak majd. Az első alkalommal egy Amazon Fire TV Sticket és egy popcornt vitt házhoz a multicopter. 

Az Amazon a jelenlegi engedélye alapján nappal, jó láthatósági körülmények és alacsony szélcsend esetében repülhet. Esőben, hóban és jeges időben nem - egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.