Hirdetés

Dübörög a luxus az okosórák piacán



|

Android Wear 2.0-s okosórát mutatott be a Diesel, a Hugo Boss és a Tommy Hilfiger.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a Hugo Boss és a Tommy Hilfiger márkák is bemutatták az új okosóráikat, amelyek már a Google Android Wear 2.0 operációs rendszerére építenek. A meglepetést azonban a Diesel jelentette, amely szintén előállt a saját okosórájával. 

Hirdetés

Mindhárom a BaselWorldön mutatta meg magát, és még az idei évben elérhetővé válnak. Sajnos ezt, az árakat és néhány képet leszámítva más információ nem nagyon van a viselhető eszközökről. Azonban mind Android Wear 2.0-t futtat. 

A Diesel On ütésállónak néz ki, de ennek ellenére nem az. Benne egy Qualcomm Snapdragon Wear 2100-as lapka dolgozik, a vételára pedig 325 dollár - egyelőre ennyi biztos. 

A Hugo Boss Touch a márka első robotos okosórája, rozsdamentes acél házzal, cserélhető szíjakkal, Android Pay- és NFC-támogatással. Pulzusmérő nincs rajta. Augusztusban kerül a boltokba, 395 dollárért lesz vihető. 

A Tommy Hilfiger TH24 eközben szintén Snapdragon Wear 2100-ra épít, de NFC és pulzusmérő nincs benne. 299 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.