Hirdetés

Dupla rétegű DVD-k írása



|

A Nero 6 aggodalomra adhat okot, mert nem kínálja fel e lehetőséget.

Hirdetés

A válasz nem: a program a lemez betöltésekkor automatikusan érzékeli annak jelenlétét, és az "összeállítás" ablak alján ki is jelzi annak méretét, ahogy azt képünkön is láthatják.

 

 

nero6.gif

Ha nem így történne, érdemes leellenőrizni a gyártó weboldalán, hogy írónk támogatja-e ezeket a korongokat. Ha nem áll rendelkezésre internetkapcsolat, akkor sincs probléma, ugyanis a Sajátgépben megtekinthetjük, hogy az optikai egység egyáltalán beolvasta-e a lemezt. Ritkább esetekben előfordulhat, hogy írónk támogatja a dupla rétegű DVD-ket, de valamiért ezzel az egy médiával hadilábon áll - ilyenkor kompatibilitási gondról lehet szó, de ezt elkerülhetjük, ha nem gyanúsan olcsó és megbízhatatlan forrásokból vásárolunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.