Hirdetés

Duplexben is gyors a Ricoh Aficio MP 171LN



|

A gyártó teljesítményveszteség nélküli kétoldalas nyomtatást ígér az olcsó monokróm MFP-vel.

Hirdetés

A Ricoh Aficio MP 171LN a Ricoh szerint a hazai piac tipikus igényeihez szabott megfizethető MFP, azaz másoló, nyomtató és hálózati szkenner. Bemelegedés után (ez mintegy 10 másodperc a termék adatlapja szerint) 7,5 másodperc alatt elkészíti első nyomatát, nyomtatási sebessége 17 oldal/perc, ami a legtöbb kisirodába elegendő. Robusztus kialakítása és hosszú élettartamú alkatrészei biztosítják a minimális állásidőt és a nagy teljesítményt. A 600 dpi-s nyomtatómű mögött egy GDI (gazdanyelv alapú) vezérlő van, a gyártó Windows meghajtóprogramokat mellékel a nyomtatóhoz.

 

 

Ahogy a többi Ricoh termék, úgy az MP 171LN is megfelel az Energy Star követelményeknek, amiben szerepe lehet az alacsony energiaigényű tonernek is. Az eszköz energiát és papírt is megtakarít a duplex egységnek köszönhetően, mellyel teljesítményvesztés nélkül készíthet kétoldalas dokumentumokat. Kellékanyag költségek még nem ismertek, de az MP 171LN 7000 oldalas komplett festékkazettája alacsony nyomtatási költségeket sejtet. A gyári 250 lapos adagoló mellett besegít a százlapos elsőbbségi tálca és utólag még ezer lap kapacitással bővíthetjük a készüléket.

 

Az MP 171LN A6-tól A4-es papírméretig és 60-tól 157 g/m2 papírsúlyig kezeli a különböző papírokat. Hálózati adaptere révén a szkennelt dokumentumokat a hálózaton belül bárhova eljuttathatjuk. Az üzemeltetőt segíti a A Ricoh @Remote monitorozó szolgáltatása, mely automatikusan összegyűjti és elküldi a számlálóállásokat illetve automatikus értesítést küld, ha valamelyik kellékanyag kifogyóban van.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.