Hirdetés

Durva lesz a Nintendo új konzolja



|

A Nintendo NX örökre megszabadít minket az optikai lemezektől.

Hirdetés

Egyre közeledik a Nintendo következő, nagyteljesítményű konzolja. Ez Nintendo NX néven érkezhet majd meg a piacra, és az elmúlt 15 év első olyan nagy konzolja lehet, ami örökre leszámol az optikai lemezekkel. 

Hirdetés

Az eszközhöz kapcsolódó szabadalmi bejegyzéseket eredetileg még februárban nyújtotta be a Nintendo, és egy olyan konzolt írt le bennük, amelyhez nem jár optikai lemezmeghajtó. 

Az NX valamikor 2016-ban mutatkozhat be hivatalosan. 

Mindez egy olyan utat jelez előre a Nintendóval kapcsolatban, ami irányíthatja a konzolos játékbirodalmat. A jövőben az internet alapszükséglet lesz a játékokhoz, amelyeket egy központi áruházból lehet megvásárolni és letölteni az eszköz adattárolójára. 

A DLC-k és az in-game vásárlások zökkenőmentesek lesznek, a haladást és a beállításokat pedig a felhőben tárolja majd a rendszer. 

Ugyan az Xbox Live és a PSN mindezt már jóideje kínálja, de a Nintendo NX optikai lemezek nélkül teszi majd ugyanezt. Ezzel egyébként a kalózkodásnak is véget vethetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.