Hirdetés

Durván kőkemény lett a Toughbook 20 hibrid laptop



|

Laptopként és táblagépként is használható a Panasonic ütésálló újdonsága.

Hirdetés

Bemutatkozott a Panasonic Toughbook 20, a gyártó legújabb ütésálló laptopja. A 10,1 hüvelykes notebook különlegessége, hogy a billentyűzetről teljesen lecsatolható a kijelző, ami aztán táblagépként használható tovább. 

Hirdetés

A gép megfelel a MIL-STD-461F, a MIL-STD810G és az IP65-ös szabványoknak, ami azt jelenti, kibírja a vizet, a port és az elektromágneses interferenciát is. Nem gond, ha leesik, sokkhatás éri, vibráció vagy éppen extrém hőmérséklet. 

Mindezt a magnézium ötvözetű háznak, a fedett portoknak és a speciális SSD-nek köszönheti. Alacsony nyomás és hőmérséklet esetén is üzembiztos. 

A Toughbook 20 természetesen ettől többet is ad, tehát napfényben is jól olvasható a kijelző, ami egyébként multi-touchos, és kesztyűvel is működik. Cserélhető dupla-akkumulátorral is kérhető, ha fontos az üzemidő. 

Benne egy Intel Core M5-6Y57 vPro CPU, 8 GB RAM, egy 128 GB-os SSD (ez nagyobb is lehet), 2 és 8 megapixeles kamerák találhatóak, minden szükséges kiegészítővel: USB, HDMI, VGA, SDXC, Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, opcionálisan LTE és GPS. 

A Windows 10 Pro rendszerrel érkező gép februártól vihető, 3099 dolláros indulóár és 3 év garancia mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.