Hirdetés

30%-os energia megtakarítást ígér az EATON



|

Helyettünk spórol a szünetmentes az inaktív berendezések lekapcsolásával

Hirdetés

Az Eaton Corporation bejelentette új EATON Protection Station termékeit (a terméksorozat
korábban az MGE Office Protection Systems családhoz tartozott). A Protection Station a gyártó
első “mindent egyben” koncepcióra épülő szünetmentes áramforrása (UPS), mely
túlfeszültségvédelmet és elosztóaljzatokat is tartalmaz. Különlegessége, hogy akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető vele a stand-by üzemmódban levő csatlakoztatott berendezések intelligens
lekapcsolásával. Emellett persze hozza a hagyományos UPS funkciókat, kiamradás esetén áramforrásként szolgál és túlfeszültségvédelmet is biztosít otthoni számítógépek, esetleg játékkonzolok és szórakoztató-elektronikai berendezések számára.


Az új EcoControl funkció automatikusan lekapcsolja a fő fogyasztóhoz (pl. számítógép, HD TV vagy digitális AV eszközök) csatlakoztatott egyéb kiegészítő berendezéseket. Az olyan perifériák automatikus lekapcsolása által, melyek általában készenléti üzemmódban hagynak, ( pl. multifunkciós nyomtatók, AV berendezések, hangszórók) akár 30 %-os energia megtakarítás is elérhető. A Stand-by módban felvett néhány watt teljesítmény több készülék és hosszú idő esetén ugyanis ennyit is kitehet.


eaton.png
A Protection Station 500VA, 650VA és 800VA modelljei internethez csatlakoztatott személyi számítógépek, multimédiás PC-k, játékkonzolok és perifériák védelmét biztosítják feszültségtüskék, feszültségingadozás, túláram és áramszünet ellen. A 8db szabványos csatlakozóval (az 500VA modell esetében 6 db csatlakozóval) és cserélhető akkumulátorral ellátott UPS-ek legfeljebb 30 perces áthidalási időt garantálnak a gyártó adatai szerint egy tipikus PC esetében.


A Protection Station 650 és 800VA 8db, a helyi szabványoknak megfelelő aljzattal (DIN) rendelkeznek, megfelelnek az  IEC 61 643-1 túlfeszültségi szabványnak, USB porttal és menedzsment szoftverrel szállítják őket. Elhelyezhetők állva vagy fekve, tartalmaznak PC-kompatibilis aljzatot (Power Line Communication), internet/ADSL vonali védelmet. Rendszeresen tesztelik saját akkumulátorukat és jelzik a csere szükségességét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.