Hirdetés

Ebben az olcsó windowsos tabletben már 6 GB RAM van



|

Intel Apollo Lake processzorral és full HD-s kijelzővel jön a Teclast X3 Plus.

Hirdetés

A kínai Teclast legújabb táblagépe Windows 10-et futtat, a 11,6 hüvelykes kijelzője pedig full HD-s. Eddig jól kezdődik, és a specifikációk sora jól is folytatódik. 

Hirdetés

Belül ugyanis az Intel Celeron N3450-es, négymagos Apollo Lake processzora található, 64 GB tárhely és 6 GB RAM társaságában. Ez a Teclast X3 Plus, amely előrendelhető 360 és 400 dollár közötti árakon az olyan nagy áruházakban, mint az AliExpress, a Geekbuying vagy a Gearbest. 

A gép ára már önmagában is kedvezőnek számít, azonban a 6 GB RAM egyenesen különlegessé teszi. Sajnos a legtöbb windowsos táblagépben a memória forrasztva van az alaplaphoz, tehát a későbbi fejlesztés nem megoldható. Aki pedig a vásárlás előtt szeretne több RAM-ot, az sincs jobb cipőben, ugyanis általában csak 2 vagy 4 GB van az ilyen eszközökben.

Természetesen a szokásoknak megfelelően a fotókon látható billentyűzet nincs benne az alapárban. A gépnek viszont van támasza, tehát a használata egy USB-s vagy Bluetooth-alapú billentyűzettel is megoldható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.