Hirdetés

Ecsettel érintőképernyőre?



|

Ne kapj szívrohamot, nem azt mondjuk, hogy hibajavítózd össze a tabletedet...

Hirdetés

A januárban a kütyüblogok-híroldalak oldalaira került Nomad Paintbrush szállítási szakaszba lépett. Nézzük meg, mi is ez tulajdonképpen!


Nos, bármily meglepő is, egy ecset. Nyéllel, pamaccsal, meg minden. Nyilván nem mókusszőr - de nem is vászonra vagy papírra akarjuk használni, hanem például iPadre. Még kérdéses, hogy nyomásérzékenység nélküli érintőképernyőkön mennyire lesz "élethű" az ecsetvonás, de a honlapon szép kis videó látható az ecsetről használat közben. Mire festhetsz vele? Kapacitív képernyőjű kütyükre, mint az iPad, az iPod Touch, természetesen az iPhone, ráadásul a Samsung Galaxy. Az almás termékekhez, mint megszokott, számos alkalmazás is elérhető az iTunes App Store-ban, ami elősegíti az elhivatott digitális festőművészt karrierje fellendítésében. Maga az ecset 24 dollár. Tervezője az építész és művész Don Lee.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.