Hirdetés

EEE billentyűzetbe ágyazva



|

Az Asus az EEE PC-vel kultuszt és életformát teremtett, a mérnökök viszont nem álltak meg itt.

Hirdetés

A következő ötletük egy all in one, azaz mindent egybe típusú gép volt, és a mindent egybe itt most szó szerint érhető.  A számítógép valójában egy billentyűzetbe került, így nem foglal fölösleges helyet az asztalon, elegáns és halk alternatíva lehet főleg a médialejátszós, internetezős célcsoport számára.

 

clipboard01.png


A billentyűzet jobb sarkában egy 5”-os, 800*480 pixel felbontású kijelző került, ezen az előtelepített XP képe fut, de természetesen nem kell ekkora mérettel megelégedni. A főbb számításokat egy N270-es Atom processzor végzi, 945GCSE/ICH7-M chipek társaságában, memóriából alap kiépítésben egy giga áll rendelkezésre, adatokat pedig a 16 vagy 32 gigás SSD-n lehet tárolni.

 

clipboard02.png

 

A hálózati kapcsolatok terén sincs szégyenkeznivalója a gépnek, n-es vezeték nélküli routerekhez is képes kapcsolódni és bluetooth-ból is a 2.0-ás áll rendelkezésre. A hátsó oldalán természetesen szinte bármit lehet csatlakoztatni igény szerint,  USB, VGA, HDMI, LAN és fülhallgató/mikrofon kapuk találhatóak. Az egész gép a sajtóanyag szerint 0,95 kilót nyom, így a hordozhatósággal sem lesz gond. Az ára és a várható megjelenés egyelőre ismeretlen.

 

clipboard03.png
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.