Hirdetés

Eee Monitor az ASUS-tól



|

Újabb taggal bővül az Eee család. De monitor, vagy minden-egyben PC?

Hirdetés

 

Az Eee Box és a legújabb Eee PC-k után további bővül az Eee család: a sorozathoz ezúttal az Eee Monitor csatlakozik.

 

A kiszivárgott képek tanulsága szerint egy körülbelül 20 hüvelykes kijelzőről van szó, amely 4 USB portot, 3 audiocsatlakozót és két Ethernet-csatolót is kapott a kártyaolvasója mellé.

 

eee-monitor.jpg

 

Az eszköz elejére webkamerát is beépítettek, így jogosan merül fel a kérdés - főként annak a tudatában, hogy hátul sem VGA, sem DVI-csatoló nem található; hogy az Eee Monitor csak egy kijelző dokkolási képességekkel; vagy pedig egy minden-egyben PC?

 

A Laptopmag információi szerint az Eee Monitor beépített TV-tunerrel is rendelkezik majd, és 500 dollárért (74 000 forint) lesz megvásárolható. Az árról hivatalos információt nem tudni, ahogyan a megjelenési dátumról sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.