Hirdetés

Egér-billentyűzet támogatást kap az Xbox One



|

Nem világos, hogy a játékok is vezérelhetőek lesznek-e velük.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben mi is írtunk arról, hogy az Xbox One játékkonzol egyre számítógépesebbé válik. Ennek a legújabb jele, hogy a Windows 10 kiadásra jelölt változatát futtatók már képesek az Xbox-alkalmazáson keresztül átstreamelni a játékokat a számítógépük kijelzőjére.

Hirdetés


A Microsoft konzolos üzletágának vezetője szokásához híven csak akkor tartja magát a vállalati formalitáshoz, mikor nagyon jó oka van rá, így most elcsepegtetett pár érdekes információt a Twitteren. Phil Spencer szerint az Xbox One szoftvere hamarosan támogatni fogja az egeret és billentyűzetet, ezen felül számára jó ötletnek tűnik a Windows 10-es játékok Xbox One-ra streamelhetősége is, de jelen pillanatban nincsenek konkrét tervek ennek megvalósítására.


Az izgalmas kérdés persze az, hogy vajon az Xbox One-os játékok a jövőben kezelhetővé válnak-e majd egérrel és billentyűzettel, ennek meglépésével talán egyes PC-s játékosokat is rá lehetne venni a konzol megvásárlására. Az egyetlen jelentős koncepcionális problémának az tűnik, hogy mi lenne a multiplayer játékokkal, egyes műfajokban óriási versenyelőnyt jelentene az egeres-billentyűzetes irányítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.