Hirdetés

Egér? Billentyűzet? Távirányító?



|

Mind a három! Pontosabban egy távirányító formájú billentyűzet egérfunkciókkal.

Hirdetés

Ha nem okoz gondot a két kezedben tartott eszközön szöveget bevinni - valahogy úgy, mint némely telefon QWERTY billentyűzetén -, akkor imádni fogod a Fly Mouse-t.Ha pedig egérre lenne szükséged, csak fordítsd oda a kütyü keskenyebbik végét a géped felé, és máris, mintha egy Wii-kontrollert lengetnél, irányíthatod a kurzort, ahogy csak akarod, jobb- és balgombbal, ahogy kell. 2,4 GHz-en dolgozik, 10 méterig is ellát, szóval meglehetős szabadságot ad, ha például megrözötten szeretsz fel-alá sétálgatni gépelés közben.

A Shenzhen Feishu Technology terméke három darab AAA-s elemmel működik, Windows, Mac és Linux rendszerekkel is kompatibilis, és a körülbelül negyvenhét-ötven dollárnak megfelelő yüanért három színből is rendelhetsz a kínaiak E-Bayéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.