Hirdetés

Egér és telefon egyben



|

A Genius zseniális terméket dobott piacra:VoIP telefon és egér egyben

Hirdetés

Az egérbe integrált VoIP telefon ötletét már egy-két gyártó megvalósította, ám úgy tűnik, hogy a Genius Navigator 880 lesz az egyik leghasználhatóbb darab. Az alapötlet roppant logikus: számítógép használata közben szinte mindig a kezünkben van az egér, így, ha csörög a telefon, nem kell másik eszközhöz nyúlnunk.

 

geniusnavigator380.jpg
 

 

A szétnyitható eszközt csukott állapotában egy hagyományos háromgombos+görgős, 1200dpi felbontású vezetékes optikai egérként, míg nyitott állapotában VoIP telefonként használhatjuk - ez utóbbi kezelését hét funkciógomb segíti, melyekhez szintén csak nyitott állapotban férhetünk hozzá. A bejövő hívásokat a görgő alatt elhelyezett zöld villogó LED jelzi.

 

A Genius Navigator 880 egyelőre csak Indiában jelent meg mintegy 8000 forintos áron, de arról egyelőre még nincs információ, hogy más országokban is forgalomba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.