Hirdetés

Egérbe épített szkennerrel újít az LG



|

Az LG a Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2011-re szánja a kétfunkciós rágcsálót.

Hirdetés

Az LS-100 egyrészt a manapság fontos ergonomikus, kellemes dizájnt tudhajta magáénak, ami mellé jófajta lézer szenzor jár, másrészt pofon egyszerűen aktiválható a leolvasó funkció. Amennyiben igénybe kívánjuk venni a szkennert, csak le kell nyomni a Smart Scan gombot, és a képernyőn máris megjelenik a leolvasott felület digitális megfelelőjének azon része, melyen az egér végig szaladt.

Ezzel a megoldással A3 méretig tudunk digitalizálni, és a menteni kívánt tartalmakat PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS, illetve DOC formátumban tárolhatjuk. Amennyiben ezeket azonnal szerkeszteni is akarjuk, drag and drop módszerrel a megfelelő alkalmazásra dobhatjuk. Az LSM-100 az LG Optikai Karakter Felismerő (OCR) technológiájával is el lett látva, ennek megfelelően a szkennelt írott felületeket azonnal szövegszerkesztőben nyitja meg. Az ár, és az egyéb jellemzők még nem ismertek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.