Hirdetés

Egész erős Steam Machine a ZOTAC kínálatában



|

Mobil Core i5 processzor és asztali GTX 960 került a termékbe.

Hirdetés

Heteken belül piacra kerülnek a régóta várt Steam Machine gépek, úgy tűnik a ZOTAC az utolsó pillanatban frissítette az 1000 dolláros NEN Steam Machine nevű termékét. A természetesen Steam OS szoftvert futtató eszköz nem lesz olcsó, azonban a kínálat többi elemét figyelembe véve aránylag korrekt ár-érték aránnyal rendelkezik.

Hirdetés


A 21 × 20 × 6 centiméter méretű játékgép alapját a Skylake családba tartozó, négymagos Intel Core i5-6400T mobilprocesszor adja, amely mellé 8 GB rendszermemóriát társítottak a tervezők. Kissé meglepő módon a grafikus alrendszert az asztali gépekbe szánt NVIDIA GeForce GTX 960 adja, 3 GB dedikált GDDR5-ös memóriával. Ezzel a számítógéppel egy darabig valószínűleg futtathatóak lesznek a legújabb AAA-játékok is, már persze ha elérhetőek lesznek Steam OS alatt.


További érdekesebb specifikációk: 1 terabájtos merevlemez, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ac, kettő gigabites Ethernet, 4× HDMI, 2× USB 3.0, 2× USB 2.0, 1× USB Type-C, SDXC kártyaolvasó, 2× audio jack, szabad M.2 foglalat egy opcionális SSD-nek. A ZOTAC NEN Steam Machine dobozában egy Steam Controller is lapul.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.