Hirdetés

Egész nap futhatsz a Fitbittel



|

Jobb lett a Fitbit Surge üzemideje, hála egy frissítésnek.

Hirdetés

A Fitbit egy fontos szoftveres frissítést tesz elérhetővé a héten a Fitbit Surge karkötőjéhez. Ez egy nagyobb, GPS-szel és pulzusmérővel felszerelt eszköz, ami sportolókat és fitneszőrülteket céloz. 

Hirdetés

A szoftverfrissítés több futással kapcsolatos funkcióval újít, képes például jelezni, ha elértük az előre beállított távolságot.

Futás közben a távolság, kör és pulzus adatai is láthatóak, van továbbá végre időzítő és stopper. 

Nőtt az üzemidő is. Aktív módban 10 órát képes kihúzni a Surge, ami bekapcsolt GPS-t jelent - ez az érték korábban 5 óra volt, így az eredmény figyelemreméltó. A teljes üzemidő 7 nap. 

Az eszköz egyébként az okostelefon értesítéseit és üzeneteit, hívásait is mutatja, tehát azoknak is jó, akik úgy akarnak vele sportolni, hogy közben nem mondanak le teljes mértékben egy okosóra tudásáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.