Hirdetés

Egy \"boldog\" számítógép az Acertől



|

Nem véletlen a cím: tényleg az a gép neve, hogy Acer One Happy, ráadásul nagyon jó adatokkal rendelkezik.

Hirdetés

A számítógép specifikációi megegyeznek a nyáron piacra dobott Acer Aspire One D255-ével: Intel Atom N550 található benne, amely 1,5 gigahertzen ketyeg, 512 kilobájt LC cache-vel rendelkezik, ráadásul a HyperThreading-technológiát is támogatja (a HT-technológia lényege, hogy a fizikai processzort két logikai processzornak "hazudja" az operációs rendszer felé). Emellett a gép érdekessége, hogy amellett, hogy Windows XP-t használ operációs rendszerként, Android rendszerről is indíthatjuk!

A képernyője 10,1 hüvelykes, 160 gigabájtos merevlemezzel rendelkezik, ami elég alacsonynak tűnhet, mindazonáltal a fent említett jellemzők igencsak megdobják a gép értékét.

Az Acer One Happy az eredetileg fekete-kék színű ház helyett fehér-zöld színekkel operál, amely a lenti képek alapján igencsak tetszetős, a szerkesztőségben mindenki tetszését elnyerte. Reméljük, nemsokára mi is kipróbálhatjuk élőben.

(A kép forrása: Macles)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.