Hirdetés

Egy DisplayPortból három monitor a Matrox adapterével



|

A TripleHead2Go három DVI típusú kijelzőt tud a rendszerhez hozzáadni.

Hirdetés

A videokártyák piacán szebb napokat is megélt Matrox azt a jelenséget igyekszik kiküszöbölni, amikor a gépünk képét több monitoron szeretnénk megjeleníteni, de sajnos csak egyetlen videokimenetünk van. A gyártó új TripleHead2Go Digital SE adapterével ez már nem probléma.

 

Az adapter DisplayPort, MiniDisplayPort és Thunderbolt csatlakozókkal kompatibilis - az itt érkező jelet pedig három DVI monitorhoz tudja elosztani. Mindegyik kijelző esetében a maximális felbontás 1920 x 1080 pixel 50 Hz-en vagy 1360 x 768 pixel 60 Hz-en.

 

Az adapter HDCP támogatást is kapott, így gyakorlatilag bármi lejátszható ezen keresztül is. A hasznos kiegészítő novemberben érkezik meg a piacra, 279 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.