Hirdetés

Egy frissítés után Thunderbolt 3-képesek lettek a Gigabyte alaplapjai



|

A firmware-frissítés három Gigabyte alaplapot is Thunderbolt 3-képessé tett.

Hirdetés

Vannak olyan helyzetek, amikor egy termékbe olyan alkatrészeket építenek, amelyeknek nem használják ki valamilyen okból a teljes tudását. És vannak azok a helyzetek, amikor egy későbbi szoftverfrissítéssel kicsikarják azt a pluszt az eszközből. 

Hirdetés

Ez történt most a Gigabyte alaplapjaival is. Mint kiderült, a Z170X-Gaming G1, a Z170X-Gaming GT és a Z170X-Gaming 7 olyan Thunderbolt-kontrollert kapott gyárilag, ami valójában a Thunderbolt 3-at is támogatja fizikailag, azonban a hitelesítés hiányában a sávszélességét 20 Gbps-ra korlátozták. 

Az új firmware-frissítés ezen segít, és mindhárom alaplapnál lehetővé teszi a 40 Gbps-os Thunderbolt 3 támogatását. 

A Thunderbolt 3-ban óriási lehetőségek vannak, főleg, ha figyelembe vesszük a C-típusú USB 3.1 tulajdonságait is. A húzás minden bizonnyal sokat segít majd az új generációs szabvány terjedésében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.