Hirdetés

Egy ideig csak mutatóban lesz Intel Skylake processzor?



|

Kettő modell válhat elérhetővé, azokból sem lesznek nagy készletek.

Hirdetés

A jövő héten végre-valahára az Intel megkezdheti a Broadwellt leváltó Skylake processzorainak árusítását. Sajnos tajvani és svéd források szerint két problémával is szembesülnek majd a korai vásárlók: egyrészt első körben csak a Core i7-6700K és Core i5-6600K modellek válnak elérhetővé, másrészt pedig azokból sem lesznek nagy készletek.

Hirdetés


Egyelőre nem tudni, hogy a Skylake processzorok állítólagos hiánya mire vezethető vissza, hiszen legjobb tudomásunk szerint semmi sem akadályozza ezek tömeggyártását. Jelenleg az tűnik a legvalószínűbb magyarázatnak, hogy az Intel szeretné kisöpörni az előző generációs Broadwell processzorait, de ez puszta spekuláció.


„Csak néhány processzor és alaplap érkezik. A biztosan megérkező készlet nem lesz elég egy hétre sem, csak néhány napra. Sajnos úgy tűnik, hogy az érdekesebb alaplapok megjelenését is eltolták úgy egy hónappal a gyártók” – nyilatkozta a SweClockers megkeresésére Anton Nilsson, a svéd Webhallen webáruház marketingigazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.