Hirdetés

Egy kártyahelyes RX 460-on dolgozik a HIS



|

A nagyon közeli jövőben kerülhet piacra a kártya.

Hirdetés

Az elmúlt években valahogy kikoptak a piacról az egy kártyahelyet foglaló videokártyák, a jelenleg kapható efféle modellek többsége jó néhány évvel ezelőtti és abszolút belépőkategóriás, megvásárlásra nem igazán ajánlott termékek. A VideoCardz-nak köszönhetően kiderült, hogy az elkövetkező hetekben piacra kerülhet egy vadiúj egyslotos grafikus kártya, a HIS Radeon RX 460 Slim-iCooler OC.


Hirdetés


Az információk alapján az egészen dizájnos hűtője teljesen megfelelhet a céljának, a fém burkolat és az 50 mm-es ventilátor duója csak magas környezeti hőmérséklet esetén engedheti majd 60 °C felé a Polaris 11 grafikus processzort. A GPU minimális (+20 MHz) gyári tuninggal 1220 MHz-en üzemelhet, míg a 4 GB GDDR5 memória effektív órajele maradhatott a gyári 7 GHz-en. Az egyedi kialakításnak köszönhetően valószínűleg nem ez lesz a legolcsóbb 4 GB-os Radeon RX 460 a piacon, remélhetően ésszerű vastagsággal fog majd a HIS illetékesének ceruzája az ajánlott ár meghatározásakor.


(Forrás: Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.