Hirdetés

Egy kicsi windowsos PC, ami még néma is



|

Intel Atom processzorra épít a TrekStor MiniPC W1.

Hirdetés

A német TrekStor eddig inkább PC-s kiegészítőkkel, egyéb kütyükkel, MP3-lejátszókkal és hordozható hangszórókkal foglalkozott. Most itt az első mini PC-jük. 

Hirdetés

Az új TrekStor MiniPC W1 tökéletesen alkalmas arra, hogy a monitor alá vagy a tévé mellé elhelyezve egy hasznos kiegészítőt kapjunk, felokosítva a kijelzőt. 

Az apró gép csupán 97,5 x 22,5 x 97,5 milliméteres, benne pedig egy Intel Atom Z3735F Bay Trail processzor, 2 GB RAM és 32 GB eMMC tárhely található. 

 

 

Kívül két USB 2.0, egy micro-USB 2.0, HDMI, Ethernet és microSDXC-olvasó találhatóak. A rendszer a 802.11b/g/n Wi-Fi mellett a Bluetooth-t is támogatja. Alapból Windows 8.1-gyel érkezik, de Windows 10-zel is használható. Sajnos az ára még nem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.