Hirdetés

Egy kompakt CPU-hűtő, ami jó a Skylake-hez



|

Azért AMD processzorokkal is boldogul a Cryorig C7.

Hirdetés

Új processzorhűtővel bővítette a kínálatát a Cryorig. A C7-es egy igazán kompakt modell lett, és eredetileg még a Computexen mutatkozott be először. 

Hirdetés

A C7 alacsony profillal rendelkezik, ennek köszönhetően a legnagyobb pontján a magassága csak 47 milliméter. Gyakorlatilag majdnem minden házba befér. 

Ennek ellenére komoly hűtést garantál, hála a 4 hőcsőnek (6 milliméteresek) és a 92 milliméteres, 2500 RPM-es PWM-vezérelt ventilátorának. 

25 százalékkal nagyobb hűtésteljesítményt garantál a referenciamegoldásoknál, és 20 százalékkal csendesebb működést. 97 x 97 x 47 milliméteres. 

A C7 az Intel Skylake processzoraival és az AMD megoldásaival (LGA1151/115X/FM1FM2/+AM2/+AM3/+) is kompatibilis, 100 wattos fogyasztásig. A vételára 29,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.