Hirdetés

Egy perc alatt elfogyott az összes Xiaomi Mi Pad 2



|

A 64 GB-os verzió elképesztően népszerű terméknek bizonyult.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Pad 2 a múlt hónapban mutatkozott be, akkor 16 GB-os kiadásban, Android operációs rendszerrel, 156 dollárnak megfelelő összegért. 

Hirdetés

Ezután jött a 64 GB-os kiadás, amelyet a Xiaomi Kínában Androiddal vagy Windows 10-zel kínált, csupán 203 dollárnak megfelelő összegért. 

Az új konfigurációkat nagyon hamar elkapkodták: kevesebb mint egyetlen perc alatt a teljes készlet kifogyott. Sok panasz érkezett emiatt, de persze nem lehet mit tenni, meg kell várni, míg többet gyártanak. 

A Mi Pad 2 egy 7,9 hüvelykes táblagép, 1536 x 2048-as felbontással. A négymagos, 2,2 GHz-es Intel Atom X5-Z8500-as lapkakészletet 2 GB RAM egészíti ki, 8 és 5 megapixeles kamerákkal, 6190 mAh-s akkuval (gyorstöltéssel) és C-típusú USB porttal. 

Természetesen most sem tudni, hogy azért fogyott el minden készlet egy perc alatt, mert olyan kevés volt belőle vagy pedig azért, mert olyan hatalmas mennyiségű megrendelés érkezett. A hír mindenesetre nagyon jót tett a Xiaominak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.