Hirdetés

Egy vagyonba kerül az LG elképesztő tévéje



|

A 77 hüvelykes LG SIGNATURE OLED TV természetesen 4K-s és HDR-képes is.

Hirdetés

Az LG Amerikában már a jövő hónapban piacra dobja a legújabb csúcstelevízióját, amely a 2016-os OLED-tévéken is túltesz. 

Hirdetés

Az LG SIGNATURE OLED TV-ről van szó, ami 77 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Ez értelemszerűen 4K-s felbontással és HDR-támogatással dolgozik, nem túl olcsón: az ajánlott végfelhasználói ár 19 999 dollár

A fantasztikus fekete színek mellett a prémium termékhez a Signature Concierge szolgáltatás is hozzátartozik. 

Ennek hála a méregdrága televízióhoz 24/7-es, VIP-szintű, személyes ügyfélszolgálat is jár a vásárlóknak. Aki regisztrálja a készüléket, az kap továbbá egy 200 dolláros AmEx ajándékkártyát és egy LG G Pad táblagépet is. 

A televízió már a CES-en is felhívta magára a figyelmet, hamarosan azonban bárki tehet egyet a nappalijába, ha van hozzá elég pénze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.