Hirdetés

Egy vérbeli munkanotesz - HP nx7400



|

Spártai külseje könnyen megtévesztő lehet, ám elég kinyitnunk, hogy lássuk: sok meglepetést tartogat.

Hirdetés

Resize of Resize of kiskep1.jpg
Kinyitva azonnal megakad a szemünk a HP remek minőségű szélesvásznú kijelzőjén, amely munkához és szórakozáshoz egyaránt kiváló alapot képez. Beviteli eszközei az előző modellhez képest végzett némi frissítésnek köszönhetően átlagon felüli minőségűek. A noteszgépeknél általában használatos kipattintható kivitelű, gépeléskor olykor süppedő billentyűzetet teljesen új megoldású egységre cserélték, amely asztali társaihoz hasonló komfortot kínál. Tapipadjának gombjai meglepően kényelmesen és könnyen használhatók.

 

Ami a kiegészítők csatlakoztatását illeti, kissé szegényes a kínálat: a VGA-kimeneten túl mindössze három USB 2.0-s és egy FireWire illesztőfelületet találunk rajta. Ezen túlmenően viszont mindenféle vezetékes és drót nélküli hálózati csatolóval felruházták, így a főként mobiltelefonos szinkronizáláshoz használt Bluetooth és WLAN-csatolóval is. Utóbbinak az antennája érdemel külön említést, hatóköre ugyanis átlagon felüli. Az nx7400 teljesítménye átlagosnak mondható, főként az alaplapi grafikus mag miatt, hiszen a többi tekintetben jól szerepelt, így ebből fakadóan irodai használatra ideálisnak tartjuk.

 

Resize of untitled.JPG

 

Mobilitási szempontból kategóriájában az egyik legjobb, egyrészt csekély súlyának, másrészt hosszú akkumulátor-üzemidejének köszönhetően. Átlagos felhasználási körülmények között, a Wi-Fi és az optikai meghajtó túlzott igénybevétele nélkül akár 3,5-4 órán át is képes üzemelni.

     

     

  • Intel Core Duo T2250 1,73 GHz-es processzor

     

  • 15 hüvelykes, 1280×800 felbontású kijelző

     

  • 80 gigabájtos merevlemez

     

  • 1 GB memória

     

  • DVD-író

     

  • 56k modem, 10/100 Ethernet, WLAN, Bluetooth

     

  • 3 USB-, 1 FireWire csatlakozó

     

  • Windows XP Home operációs rendszer

 

Előny: erős Wi-Fi antenna, jól sikerült billentyűzet és tapipad

Hátrány: kevés pluszgomb

Teljesítmény: 88

Szolgáltatás: 84

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.