Hirdetés

Egy vevőegység mindenhez a Logitech MK605 készletben



|

Hat eszköz egy apró Unifying vevőegységgel

Hirdetés

 

A Logitech ma bemutatta új Logitech Notebook Kit MK605 nevű termékét, ami hordozható számítógépek, noteszgépek használatát hivatott kényelmesebbé, otthonosabbá tenni. A legtöbben ugyanazt a noteszgépet használják nem csak úton-útfélen és nyaraláson, de otthon is, hazaérve pedig mindannyian szeretjük nagyobb kényelemben érezni magunkat.

 

 

logitech_mmk605
 

 

 

Az MK605 kiegészítő-csomagban mindent megtalálunk, ami egy komfortos és rendezett közeghez csak kellhet. A vezeték nélküli lézer-egérrel pontosabban navigálhatunk a képernyőn, mint a beépített érintőpaddal, vagy akár egy átlagos egérrel. A dönthető noteszgép emelvénnyel három különböző szögben is megdönthetjük gépünket, a nekünk leginkább megfelelő magasságban. A gép beépített klaviatúrájának szerepét átveszi az MK605 csomagban található kis helyigényű, vezeték nélküli billentyűzet, mely asztalon vagy ölben is használható.

 

Az MK605-ben és a Logitech más új rádiós termékeiben a Logitech új Unifying vevőegységét találjuk meg. A kis, USB kapuból csak néhány milliméternyire kilógó rádiós adapter egymagában képes az egér és a billentyűzet csatlakozását is elintézni. Kis mérete miatt állandóan bedugva is hagyhatjuk, és akár négy másik kompatibilis egeret és billentyűzetet is használhatunk vele. A Logitech Notebook Kit MK605 megjelenése Európában és az Egyesült Államokban is novemberre várható, ajánlott fogyasztói ára picivel 80 Euró alatt lesz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.