Hirdetés

Egyedi GTX285-öt jelentett be a Gainward is



|

A videokártyáiról ismert gyártó most egy egyedi, hűvösebb és halkabb verzióval rukkolt elő a már ismert témára.

Hirdetés

A Palit után nem sokat kellett várakozni a Gainward bejelentésére sem, amelyben az új, egyedi nyákra épülő szörnyről rántotta le a leplet, ami a kínai Cao Cao hadvezér nevét viseli. A nyomtatott áramkör színe piros lett, az egyedi tervezés miatt pedig nem csak a gyártási költségeken tudtak faragni egy kicsit a mérnökök, hanem a hatalmas hűtő is kényelmesebben elfér rajta.

gainward_geforce_gtx_285_cao_cao_ed_02.jpg

 

A hűtő már ismerős lehet, a Palit gondozásában jelent meg nem is olyan rég hasonló megoldás a GTX 285-ösén, de a koppintással senki nem vádolhatja a Gainward-ot, hiszen jelenleg is a Palit leányvállalataként működik. Az órajelek a méretes borda ellenére sem változtak, ennek értelmében az 55nm-es gyártástechnológiával készülő központi mag 648, a  240 shader processzor 1476, míg a DDR3-as lapkák 2484MHz-en jár. Az egyetlen apróság ami említésre méltó, a Gainward egyelőre csak 1 gigányi memóriával tervezi piacra dobni a kártyát, két gigás kiszerelésről nincs hír.

gainward_geforce_gtx_285_cao_cao_ed_04.jpg
 

 

A Gainward kártyákat hazánkban a Mercury Impex forgalmazza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.