Hirdetés

Egyedi GTX 285 a Palittól



|

Egyedi tervezésű GTX 285 kerülhet hamarosan ki a Palit műhelyéből.

Hirdetés

A palit bejelentette, hogy nemsokára a boltok polcaira kerülnek az új, egyedi tervezésű GTX285-ös kártyáik. A két modell egységesen rendelkezik a megszokott nVidia CUDA és PhysiX támogatással, de míg a drágább variáció két gigányi memóriával büszkélkedhet, addig az olcsóbbra "csak" egy került. Ezen kívül viszont teljesen megegyeznek mint két tojás, a magok 648MHz-en, a DDR3-as lapkák pedig 2.5GHz-en üzemelnek, a memóriavezérlő természetesen 512 bites. A csomag tartalmaz még egy DVI-HDMI átalakítót is, ezzel a két DVI kapu egyikét lehet kényelmesebben rákötni ilyen bemenettel rendelkező kijelzőre.

 

palitgtx2852gb.jpg

 

A hűtés sem maradt referencia, az alsó blokkot négy hőcső köti össze a masszív bordákkal,ezek fölött dolgozik a két fordulatszám szabályozott ventilátor, ami képes a terhelés függvényében változtatni a sebességét. Aki a teljesítményre éhezik az sem fog csalódni a kártyákban, hiszen a három utas SLI támogatás is megmaradt. A hazai debütálásról, illetve a várható árakról a gyártó nem nyilatkozott.

A Palit videokártyákat a Mercury Impex forgalmazza hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.