Hirdetés

Egyelőre nem változik a monitorok ára



|

A Windows 8 azonban a kijelzők piacán is élénkíthet a keresleten.

Hirdetés

Az IT-piac egyes részein hosszú ideje áremelkedéseket és- csökkenéseket figyelhetünk meg. A kijelzők esetében ez az ingadozás eddig nem volt jellemző. Noha rengeteg új televízió, monitor, notebook és tablet jelenik meg, az eladások nem emelkedtek kiugróan.

 

A Digitimes adatai szerint ebben a hónapban az LCD-panelek átlagos ára 46 dollár a 13,3 hüvelykes kategóriában, 42 dollár a 14 hüvelykes, 41 dollár a 14,5 és 60 dollár a 17,3 hüvelykes méretosztályban.

 

A források nagy részét egyébiránt a notebook- és tabletgyártók vonják el, a Samsung Electronics és az LG Display is magas arányban teljesít ilyen megrendeléseket. A szakértők szerint a megjelenítők ára a Windows 8 érkeztével emelkedhet, ugyanis a várakozások szerint nagy igény lesz a mobil PC-k iránt, illetve az ultrabookokkal szemben is magas várakozások vannak minden oldalról.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.