Hirdetés

Egyelőre nincs veszélyben az Alienware



|

Ettől függetlenül a Dellnek nem ártana minél előbb rendbe tennie a kirendeltségét.

Hirdetés

Mint reggel mi is beszámoltunk róla, a Dell több hete tartó pletykákat ténnyé váltva bejelentette a tőzsdéről való kivonulását, ráadásul további híreszteléseket igazolva mindezt úgy sikerült elintéznie a vállalatnak, hogy az alapító Michael Dell képes volt megtartani benne a többségi tulajdonrészt.


A nagynevű gyártó sajtóközleményéből minden lényegi információ kiderült a kivásárlással kapcsolatban, ám nem esett szó a Dell által 2006-ben felvásárolt Alienware sorsáról, amely apropóján a Neowin kérdésére a vállalat szóvivője megerősítette, hogy nem kapott kaszát hardcore játékosoknak szánt asztali és hordozható számítógépeket kínáló márka.


Ettől függetlenül anyacégéhez hasonlóan látszólag az Alienware is súlyos problémákkal küszködik, hiszen az X51 asztali PC képében a leánycég utoljára tavaly január közepén mutatott be teljesen új terméket. Ugyan áprilisban a kirendeltség M14x / M17x / M18x noteszgépei átestek némi frissítésen, ám a 11 colos M11x modell forgalmazása ezzel párhuzamosan befejeződött, azóta pedig lényegében semmit sem hallottunk a brandről – ha ez így megy tovább, akkor gyorsan kikophat a köztudatból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.