Hirdetés

Egymilliárd egér a Logitech-től



|

A legelső modelljét még 1985-ben mutatta be a gyártó.

Hirdetés

 

logitech-p4-mouse-alone.jpg
A Logitech december első hetében jelentette be, hogy leszállított egereinek a száma elérte az egy milliárdot. A mérföldkő a jövőben az elemzők szerint akár a duplája is lehet, ugyanis jelenleg több mint egy milliárd ember használ számítógépet világszerte - 2014-re azt várják, hogy újabb egymilliárd egyén lesz majd rendszeres PC-használó.

 

A cég egyébként 1981-ben, Svájcban, Apples-ben alapult meg, nem sokkal később pedig betört a Szilícium-völgybe is. Első, kereskedelmi forgalomban is kapható egere 1985-ben került a piacra; ám a legelső verziót már 1982-ben kifejlesztette a Logitech: ez volt a képünkön is látható P4. A 100 milliós határt 1996-ban sikerült elérniük, míg az 500 milliót hét évvel később.

 

A Logitech ma világszerte több mint 100 országban árulja "rágcsálóit", amelyekből átlagosan napi 376 000, havi szinten pedig 7,8 millió darabot gyárt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.