Hirdetés

Egymillió kép másodpercenként



|

A Vision Research nevéhez fűződik ez az elképesztő rekord.

Hirdetés

 

A Vision Research nevéhez már több nagysebességű kamera is fűződik, azonban a cég most egy igazi rekorddal állt elő, amely egészen elképesztő.

 

visionphantomv12.jpg

 

Új kamerájuk másodpercenként egymillió képet tud rögzíteni. Noha ezt csak 256 x 8-as felbontásban. Azonban ha megelégszünk másodpercenként 6315 felvétellel, akkor azt már 1280 x 800-as minőségben élvezhetjük (ekkora a kamera maximális felbontása).

 

A Phantom V12 névre keresztelt gép 8, 16 és 32 gigabájtos változatokban lesz kapható, azonban az áráról egyelőre nem tudni semmit. Talán jobb is, hiszen valószínűleg eszméletvesztés lenne az eredménye, ha meglátnánk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.