Hirdetés

Egymillió nappaliban szórakoztatnak az LG WebOS tévéi



|

2015 első feléig 10 milliót is eladna az LG az effajta okostévéiből.

Hirdetés

Miközben a Hewlett-Packard korábban csúnyán befürdött a WebOS-szel a mobil eszközein, addig úgy tűnik, hogy az LG számára jövedelmező lett a rendszer, amit átvett. Az erre épülő okostelevízióiból a gyártó már egymilliót tudott eladni. A reményeik szerint ezt a számot már 2015 első felére 10 millióra tudják majd emelni. 

Hirdetés

A sokak által halottnak hitt WebOS az LG okostévés platformjának jelenti az alapját, amelyben a bekapcsolás után a legutóbbi appok és tartalmak között tudunk válogatni, de a hang-és gesztusvezérlés is a rendelkezésünkre áll. 

Június végére az LG több mint 150 országban akarja árulni a Smart+ televízióit. Az egymilliós mérföldkövet hatalmas sikernek tartják cégen belül, ugyanis mindössze három hónap alatt sikerült elérniük, ez pedig a tévépiacon remek eredménynek számít. A jövőben ahelyett, hogy egyre több funkcióval újítanának, azt tervezik, hogy az egyszerűségre koncentrálnak a WebOS-ben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.